Wednesday, December 26, 2012

Resepi Semasa Berpantang. Mudah & Sedap!

Aku dok google benda lain sebenarnya, tp benda lain yg keluar. Zasss aku share terus dalam blog. Kelihatan resepi2 dalam ni pon mcm menarik.Maybe ada yg penah baca resepi ni, tp tak kesahlah, mak nak share jugak. :P

So, for mommies out there, terutamanya utk yg berpantang sendirian & tatau nak makan apa, maybe boleh cuba resepi ni. Nampak senang je. Lagipon kalau kita nak body kekal solid-molid & mantap mcm before pregnant dulu, kenalah jaga makan jugak kan..

Ok, now I sounds like makcik2. Hehuehueheu.

Anyway, selamat mencuba! :)

Resepi dalam pantang

credit info to: azzamaro.blogspot.com

2 comments:

  1. woweeee rindunya pantang serta makanan-makanannya..!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha. 1st time dengar org rindu mknan pantang. :P

      Delete